Pianodocenten Leek, Zuidhorn

Pianodocente Petra Wielemaker – Leek en Zuidhorn 
Petra Wielemaker studeerde met een uitstekend resultaat af aan het Stedelijk Conservatorium te Groningen met als hoofdvak piano. Petra heeft jarenlange ervaring bij haar eigen pianolespraktijk en was werkzaam als pianodocente bij de Kreismusikschule in Leer (Dtsl). Ook gaf ze muziek- en bewegingslessen voor jonge kinderen. Daarnaast verzorgt zij de pianobegeleiding bij verschillende koren en solisten. Petra geeft nu les bij Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier.

Pianodocent Klaas Stallmann – Leek en Zuidhorn 
Klaas Stallmann heeft gestudeerd aan het conservatorium in Groningen. Naast de onderwijsdiploma’s voor het vak piano heeft hij eveneens aldaar het einddiploma solospel behaald. Vanuit zijn lespraktijk bij de Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier is hij vanaf 2007 intensief betrokken geraakt bij de re-organisatie van deze muziekschool.

Pianodocenten Groningen, Usquert, Warffum

Pianodocente Nanke Flach – Groningen
Nanke Flach is een bevoegde pianodocente, afgestudeerd aan het Conservatorium van Utrecht. Daar studeerde ik ook af als pianist. Sinds 2006 heb ik een lespraktijk aan huis. Daarnaast gaf ik tussen 2006 en 2015 pianoles op de St. Michaëlschool in Groningen.

Pianodocent Henk Doeke Odinga – Usquert
Hij was jarenlang verbonden aan de Vrije School Groningen-onder-en bovenbouw- als musicus en koorbegeleider. Momenteel heeft hij een pianoles-praktijk aan huis in het Noord-Groninger dorp Usquert en op locatie en is hij verbonden aan o.m. de Kreismusikschule in Leer(Duitsland).

Pianodocente Ineke Bakker – Warffum
Op de camping Zuiderhorn van Ineke Bakker kunt u genieten van de mooiste luchten van Nederland, weidse uitzichten, prachtige natuur en cultuur. Elk jaar bieden wij bovendien een nieuw programma vol inspirerende culturele activiteiten, zoals (huiskamer-) concerten, kook- of schilderworkshops, wijnproeverijen etc.